Small Group Training

Small Group Training is het begeleiden van klanten in kleine groepen, waarbij iedereen dezelfde oefeningen doet, maar aangepast aan het eigen niveau. Dit kan zowel in de vorm van een circuit training als een stations training. De oefeningen worden aangevuld met testen en metingen.

Functional Training
bestaat uit constant variërende, functionele bewegingen, uitgevoerd op hoge intensiteit. Het is een trainingsmethode die verschillende stijlen samenbrengt in één training. Je zult tijdens een training geen geïsoleerde spiergroepen trainen, maar juist functionele bewegingen met zoveel mogelijk betrokken spiergroepen. We gebruiken bewegingen waarbij je je hele lichaam gebruikt, zoals tillen, gooien, duwen, trekken, klimmen, rennen, etc. Een completere training bestaat niet! Functioneel trainen is tevens een effectief core-strength programma.

Boksfitness
is een training op basis van het Engels boksen.
Er wordt enkel op elkaars handschoenen gestoten, dus geen boks blessures!
Het zorgt voor een betere algemene conditie, een mooi gevormd lichaam en werkt stress reducerend.

Yoga
is een pittige, actieve, dynamische les waarbij je vaak je lichaam zal uitdagen. De grootste voordelen van (Power) Yoga zijn kracht, lenigheid, balans en uithouding. Daarnaast zijn verbetering van je ademhaling en een beter lichaamsbesef extra voordelen. De mentale voordelen vloeien uit de fysieke voort. Door letterlijk meer rechtop in het leven te staan, krijg je meer zelfvertrouwen en durf. Je voelt je ook vrijer. Je hoeft geen topconditie te hebben om eraan te beginnen, maar je moet wel je tijd nemen om langzaam op te bouwen én je mag niet bang zijn om hard te werken.